Actuele Opdrachten

Voor Interim Managers

VORIGE PAGINAChange Project Leader (INGEVULD)

Ref. im75412
Locatie: Antwerpen
Sector: FMCG

Het bedrijf:

Onze opdrachtgever gaat op verschillende domeinen doorheen een belangrijk verandertraject. Het bedrijf is een gereputeerde producent en distributeur van electronica-apparatuur. Het is actief op diverse markten in Europa en Noord- en Zuid-Amerika. Om zijn marktpositie verder te kunnen behouden is na een grondige strategische analyse beslist om enkele veranderprojecten door te voeren.

De functie en verantwoordelijkheden:

* Je neemt een actieve sleutelrol op in deze bedrijfstransformatie en coördineert de diverse veranderprojecten. * Op de eerste plaats stel je een strategisch communicatieplan op. Na goedkeuring ben je verantwoordelijk voor de implementatie en day-to-day bijsturing waar nodig. * Je bent het aanspreekpunt voor alle stakeholders die bij de 'change' projecten zijn betrokken. * Je werkt nauw samen met de CEO en de HRM en hebt een serieuze impact op het transformatieproces.

Jouw profiel en skills:

* Je hebt een stevig track record en beschikt over aantoonbare resultaten in organisatieveranderingen en kan zo een breed draagvlak creëren voor deze belangrijke missie. * Je vertrekt vanuit een sterke basis in Communicatie, HR en/of Project Management. * Adkar, Plan-Do-Check-Act, Six Sigma, Lean e.a. methodologieën behoren tot je basiskennis. * Je neemt zelf de nodige initiatieven en ziet opportuniteiten. * Verandertrajecten kunnen gevoelig zijn; daar weet je dan ook gevoelig en volhoudend mee om te gaan. * Je communicatiestijl is ad rem, duidelijk maar ook genuanceerd. * De grote lijnen van je takenpakket liggen vast maar voor een deel moet je deze zelf ook verder vorm geven; dit is ook net wat je motiveert. * Je hebt charisma en kan mensen begeesteren, zonder daarbij de concrete objectieven uit het oog te verliezen.

Ons aanbod:

* Een ongelooflijk boeiende opportuniteit om als communicatiespecialist een transformatieproces in al zijn dimensies mee te kunnen trekken. * Een correcte en marktconforme dagvergoeding. * Een geschatte contractduur van 9 tot 12 maanden.

Interim- & Transitiemanagement

Ben jij een ervaren transitie- of interimmanager met een bewezen track record? Dan willen we je graag goed leren kennen. Heb je de juiste expertise en capaciteiten en beschik je over een goede spirit en persoonlijkheid dan is de kans groot dat we je binnenkort kunnen koppelen aan een van onze opdrachten.

MEER INFO

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang nieuws en advies over onze expertises.

OVER BADELS PITT

Badels Pitt combineert een unieke expertise en knowhow in strategisch verander- en transformatiemanagement, met een even doorgedreven aanpak voor de search en recrutering van uw nieuwe vaste medewerkers.

ONZE EXPERTISES

 • Rekrutering van permanent talent
 • Change & Transformatie management
 • Interim & Project management

Lid van Federgon
                

CONTACTGEGEVENS

 • T.+32(0)9 233 09 79
 • E.info@badelspitt.be
 • A.Ter Wal 4
  9930 Lievegem
  België
 • H.Ma - Vr: 8:00 - 18:00

© Copyrights 2021 Badels Pitt · Disclaimer · Privacy Policy · Aanmelden