Actuele Opdrachten

Voor Interim Managers

VORIGE PAGINAPlant Manager a.i. (INGEVULD)

Ref. im70915
Locatie: West-Vlaanderen
Sector: Metaalbewerking

Het bedrijf:

Onze opdrachtgever is een toonaangevende industriële holdinggroep die geconsolideerd +/- 80 mln. € omzet realiseert. Een van hun divisies is actief in de (precisie-)metaalbewerking waarvan de afnemers vooral machinefabrikanten zijn. Het bedrijf staat voor een uitdagende heroriëntatie, zowel wat de marktbenadering als het produktieproces betreft.

De functie en verantwoordelijkheden:

* Als tijdelijke Business Unit Manager leid je het bedrijf doorheen een strategisch veranderproces. * De missie en strategische doelen liggen in grote lijnen vast maar moeten verder vertaald worden naar concrete actieplannen. * Een belangrijke focus wordt een grondige rendementsanalyse van de diverse produktgroepen, niet alleen 'as is' maar ook in functie van hun marktpotentieel en hoe hun produktierendement al dan niet kan verbeterd worden. * Voor bepaalde produktgroepen moet een 'make or buy' afweging gemaakt worden. En na de afweging volgt de implementatie ervan. * Tijdens het gehele transitieproces moeten de medewerkers sterk betrokken en gecoacht worden. Hun knowhow en loyauteit zijn een kernasset van het bedrijf. Er is een management team met 4 direct reports.

Jouw profiel en skills:

* Het gaat om een transformatieproces op meerdere domeinen. Je bent niet aan je proefstuk toe en kan dan ook concrete resultaten voorleggen van gelijkaardige verandertrajecten. * Je kan bogen op een brede technische kennis en affiniteit met de metaalsector en hebt bij voorkeur een master engineering achter de rug. * Je kan putten uit diverse Change methodologieën (Lean, Six Sigma, Adkar, ...). * Ook je financieel inzicht is stevig (rendementsanalyses) en je weet hoe je markt- en verkoopcijfers moet interpreteren. * Je hebt ervaring met het opmaken van concrete business- en actieplannen. * Last but not least ben je een inspirerende coach en people manager die medewerkers kan begeesteren; de meeste mensen zijn niet spontaan enthousiast bij verandertrajecten...

Ons aanbod:

* Voor een 'change manager pur sang' is dit een gedroomde missie. * Er wacht je een interessante dagvergoeding, eventueel deels in functie van de bereikte resultaten. * Een geschatte contractduur van 12 tot 18 maanden.

Interim- & Transitiemanagement

Ben jij een ervaren transitie- of interimmanager met een bewezen track record? Dan willen we je graag goed leren kennen. Heb je de juiste expertise en capaciteiten en beschik je over een goede spirit en persoonlijkheid dan is de kans groot dat we je binnenkort kunnen koppelen aan een van onze opdrachten.

MEER INFO

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang nieuws en advies over onze expertises.

OVER BADELS PITT

Badels Pitt combineert een unieke expertise en knowhow in strategisch verander- en transformatiemanagement, met een even doorgedreven aanpak voor de search en recrutering van uw nieuwe vaste medewerkers.

ONZE EXPERTISES

 • Rekrutering van permanent talent
 • Change & Transformatie management
 • Interim & Project management

Lid van Federgon
                

CONTACTGEGEVENS

 • T.+32(0)9 233 09 79
 • E.info@badelspitt.be
 • A.Ter Wal 4
  9930 Lievegem
  België
 • H.Ma - Vr: 8:00 - 18:00

© Copyrights 2021 Badels Pitt · Disclaimer · Privacy Policy · Aanmelden