Actuele Opdrachten

Voor Interim Managers

VORIGE PAGINAInterim Finance Manager (INGEVULD)

Ref. im76120
Locatie: Oost-Vlaanderen
Sector: Bouwnijverheid

Het bedrijf:

Onze opdrachtgever is een gereputeerde aannemer (klasse 7). Het bedrijf realiseert vooral industriële gebouwen en kantoren. De omzet bedraagt +/- 40 mln. €. De klanten situeren zich grotendeels in de KMO-wereld en de projecten bestaan zowel uit nieuwbouw als renovatie. Er is een acute lacune ontstaan op het vlak van het financieel management. Het bedrijf wil van dit transitieproject ook gebruik maken om een aantal verbeteringen door te voeren.

De functie en verantwoordelijkheden:

* Je staat in voor de coördinatie en de controlling van de financiële processen en de boekhouding. Je hebt 2 direct reports. * Je verfijnt en optimaliseert de diverse bedrijfs-KPI's en ziet erop toe dat deze ook effectief worden opgevolgd. * De management rapportering moet steviger en 'proactiever' uitgewerkt worden. * Je analyseert kritisch de huidige huurcontracten, de afspraken m.b.t. het wagenpark en alle lopende verzekeringen. * Ook de afspraken met enkele externe partners moeten grondig geëvalueerd worden. * Je werkt actief mee aan de investeringsdossiers. * De afdelingen ICT en facility management vallen ook tijdelijk onder jouw supervisie. * Je adviseert de CEO in een aantal financiële dossiers.

Jouw profiel en skills:

* Je bent een doorgewinterde CFO die zich snel in een nieuwe omgeving kan inwerken. * Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. * Voortdurend willen verbeteren is je tweede natuur. * Een relevante achtergrond in een bouw- en projectgerelateerd bedrijf is een must. * Je hebt concrete ervaring met ERP-systemen e.a. ICT-projecten. * Een juridische basiskennis is eveneens wenselijk. * Je kan je voorstellen overtuigend en met professionele argumentatie communiceren. * Als ervaren people manager weet je hoe je mensen bij veranderingen moet betrekken.

Ons aanbod:

* Een heel boeiende missie voor een ervaren CFO. * Een doe-bedrijfscultuur waarin je open wordt opgenomen. * Een marktconforme, motiverende dagvergoeding. * Een geschatte contractduur van 6 maanden.

Interim- & Transitiemanagement

Ben jij een ervaren transitie- of interimmanager met een bewezen track record? Dan willen we je graag goed leren kennen. Heb je de juiste expertise en capaciteiten en beschik je over een goede spirit en persoonlijkheid dan is de kans groot dat we je binnenkort kunnen koppelen aan een van onze opdrachten.

MEER INFO

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang nieuws en advies over onze expertises.

OVER BADELS PITT

Badels Pitt combineert een unieke expertise en knowhow in strategisch verander- en transformatiemanagement, met een even doorgedreven aanpak voor de search en recrutering van uw nieuwe vaste medewerkers.

ONZE EXPERTISES

 • Rekrutering van permanent talent
 • Change & Transformatie management
 • Interim & Project management

Lid van Federgon
                

CONTACTGEGEVENS

 • T.+32(0)9 233 09 79
 • E.info@badelspitt.be
 • A.Ter Wal 4
  9930 Lievegem
  België
 • H.Ma - Vr: 8:00 - 18:00

© Copyrights 2021 Badels Pitt · Disclaimer · Privacy Policy · Aanmelden