Actuele Opdrachten

Voor Interim Managers

VORIGE PAGINATransitie Operations Manager (INGEVULD)

Ref. im78539
Locatie: Oost-Vlaanderen
Sector: Houtindustrie

Het bedrijf:

Onze opdrachtgever fabriceert en verwerkt allerlei houtproducten (gezaagd en geschaafd) en levert deze aan groothandels en grote aannemers. Daarnaast produceren ze ook ruwe houten deuren, ramen, kozijnen, vloeren enz. Het bedrijf gaat door een strategische transformatiefase en wenst vooral zijn operationele en logistieke activiteiten grondig te reorganiseren. Er werken een 70-tal getalenteerde medewerkers met een passie voor hout.

De functie en verantwoordelijkheden:

* Als krachtdadige operations manager leid je het bedrijf mee door een noodzakelijk change proces. * Vanuit een 'lean mentality' onderwerp je alle productieprocessen en -flows aan een kritische analyse. * Je verdiept je grondig in de productieplanning en implementeert efficiëntieverbeteringen. * Productiviteit is 'key'; je detecteert snel mogelijke kostenbesparingen en zorgt dat deze structureel gerealiseerd worden. * Voor bepaalde produktlijnen moet een gefundeerde 'make or buy' afweging gemaakt en vervolgens ook uitgevoerd worden. * Je introduceert of optimaliseert de nodige KPI's en zorgt ervoor dat deze gehaald worden. * Je coacht je team naar een hoger niveau wat kwaliteitscultuur en HSE-normen betreft. * Je bekommert je ook om de logistieke flows waar o.a. het warehouse management en ook de eigen en externe transporten onder vallen. * Je rapporteert aan de Managing Director en vormt een hecht team met de CFO en HRM.

Jouw profiel en skills:

* Je kan harde resultaten voorleggen wanneer het gaat om een grondige 'operationele reset'. * Je bent een ingenieur die kan putten uit verschillende Change methodologieën. * Je kan moeilijke beslissingen nemen en je medewerkers ook inspireren en enthousiasmeren om samen de nieuwe richting in te slaan. * Je bent een man van actie maar dan enkel na gefundeerde analyses. * Ook je financieel inzicht is scherp en je weet hoe rendementscijfers te interpreteren. * Je hebt bij voorkeur een achtergrond in de houtindustrie of andere bouwgerelateerde sectoren. * Je beschikt over een sterk probleemoplossend vermogen en kan je oplossingen ook overtuigend communiceren. * Bovenal ben je ook een gedreven coach en people manager; hoe goed een veranderproject ook in elkaar zit, het slaagt pas als je de mensen mee hebt...

Ons aanbod:

* Dit is een ideale missie voor een gedreven en ervaren high level operations man of vrouw. * Mits de juiste analyses en coaching capaciteiten kan je op veel terreinen terzelfdertijd je stempel drukken. * Een correcte en stimulerende dagvergoeding. * Een geschatte contractduur van 6 tot 9 maanden.

Interim- & Transitiemanagement

Ben jij een ervaren transitie- of interimmanager met een bewezen track record? Dan willen we je graag goed leren kennen. Heb je de juiste expertise en capaciteiten en beschik je over een goede spirit en persoonlijkheid dan is de kans groot dat we je binnenkort kunnen koppelen aan een van onze opdrachten.

MEER INFO

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang nieuws en advies over onze expertises.

OVER BADELS PITT

Badels Pitt combineert een unieke expertise en knowhow in strategisch verander- en transformatiemanagement, met een even doorgedreven aanpak voor de search en recrutering van uw nieuwe vaste medewerkers.

ONZE EXPERTISES

 • Rekrutering van permanent talent
 • Change & Transformatie management
 • Interim & Project management

Lid van Federgon
                

CONTACTGEGEVENS

 • T.+32(0)9 233 09 79
 • E.info@badelspitt.be
 • A.Ter Wal 4
  9930 Lievegem
  België
 • H.Ma - Vr: 8:00 - 18:00

© Copyrights 2021 Badels Pitt · Disclaimer · Privacy Policy · Aanmelden