Rekrutering van Permanent Talent

Wanneer u ons de opdracht toevertrouwt om een nieuwe vaste (CXO) medewerker te vinden, vertrekken we steevast vanuit uw werkelijke behoeftenanalyse. Op die manier kunnen we best de technische e.a. skills en de vereiste persoonlijkheidskenmerken bepalen. Zo heeft de nieuwe collega straks de grootst mogelijke kans om succesvol te zijn in zijn of haar nieuwe rol. We hebben al vaak ervaren dat bedrijven met te algemene profielvereisten de markt op gaan. Of dat zelfs ronduit op een verkeerde functie wordt ingezet.

Zo is er het voorbeeld van de zoektocht naar een business unit manager. De strategische fase waarin het bedrijf zich bevond, vroeg echter om een doorgewinterde commercieel directeur met relevante ervaring in CRM en multi-channel aanpak. Of de business development manager die veeleer een pragmatische business intelligence analyst had moeten zijn.
De directe en indirecte kosten bij een onprecies profiel of foute aanwerving zijn dikwijls aanzienlijk.

THE 'WAR ON TALENT'

analysediagramDe ‘war on talent’ wordt er niet minder op, integendeel. De beste kandidaten hebben momenteel een job en zijn eventueel slechts passief op zoek. Het is ons vak om met deze mensen in contact te komen. We zetten hiervoor intelligente direct search methoden in én we zoeken intensief. En daarvoor wachten we niet op de volgende opdracht. We zoeken proactief en bouwen zo continu ons netwerk met de juiste kandidaten uit. Al bij deze eerste contacten checken we uitgebreid de ervaring en kennis van de potentiële kandidaat. Maar ook zijn of haar concrete talenten en prestaties, de motivatie én de persoonlijkheid en stijl. En last but not least de betrouwbaarheid.

Onze Doorgedreven Aanpak

Voor elke opdracht stellen we een gericht team samen. Met sectorspecialisten uit de markt van onze opdrachtgever
en met gespecialiseerde recruiters, headhunters en assessors.
Badels Pitt past daarbij de hoogste kwaliteitsnormen toe om de beste mensen aan te werven voor uw onderneming.

We doen echter meer dan de juiste kandidaat op het juiste moment vinden. Eenmaal in de beslissingsfase begeleiden en sturen we ook actief én objectief het proces tussen opdrachtgever en kandidaat.

Wij geloven ook sterk in grondige en uitgebreide referentiechecks. Ook hiervoor passen we een eigen methodologie toe om objectieve indrukken en relevante achtergrond van onze kandidaten in kaart te brengen.

Wanneer dit voor u wenselijk is, organiseren we ook uitgebreid én op maat van de functie en de profielvereisten assessments. We integreren concrete input over de specifieke functie in de testen waarmee we doelgericht het potentieel van de kandidaat evalueren. En zo maximaliseren we de kans op een succesvolle rekrutering.

Ook een actieve en geïnteresseerde follow-up na de integratie van de kandidaat in het bedrijf is voor ons een essentieel onderdeel van een succesvolle totaaloplossing.

In het luik "Voor werknemers" vindt u een overzicht van een aantal concrete functies die de geïnteresseerde kandidaten uit ons netwerk momenteel uitoefenen.

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang nieuws en advies over onze expertises.

OVER BADELS PITT

Badels Pitt combineert een unieke expertise en knowhow in strategisch verander- en transformatiemanagement, met een even doorgedreven aanpak voor de search en recrutering van uw nieuwe vaste medewerkers.

ONZE EXPERTISES

 • Rekrutering van permanent talent
 • Change & Transformatie management
 • Interim & Project management

Lid van Federgon
                

CONTACTGEGEVENS

 • T.+32(0)9 233 09 79
 • E.info@badelspitt.be
 • A.Ter Wal 4
  9930 Lievegem
  België
 • H.Ma - Vr: 8:00 - 18:00

© Copyrights 2021 Badels Pitt · Disclaimer · Privacy Policy · Aanmelden